-

dilluns, 18 de gener del 2016

"L'Atles de la Felicitat" arriba a un acord de col·laboració amb ATQ QUIMYSER, S.L.



"L'Atles de la Felicitat" arriba a un acord de col·laboració amb ATQ QUIMYSER, S.L.,  una assessoria química encarregada de gestionar i donar serveis integrals a les necessitats del mercat de productes detergents, biocides, cosmètics i altres productes químics industrials i de consum.

Una empresa emprenedora i compromesa que es fonamenta en oferir serveis d'enginyeria,  registre de marques, fórmules i documentació de productes, serveis relacionats amb el transport de mercaderies perilloses, cursos de formació, treballs de laboratori propis i externs,…; adaptant-se i implicant-se en satisfer les necessitats dels seus clients.



ATQ QUIMYSER (http://atq.es/) participarà com espònsor en l'exposició que "L'Atles de la Felicitat" portarà a terme en el PORRAT DE SANT BLAI 2016 A POTRIES (València), unes de les festes lúdico-culturals més arrelades a la comarca de la Safor, i Declarada Festa d'Interès Turístic de la Comunitat Valenciana.

Participar com ESPÒNSOR A PROJECTES CULTURALS com aquests, pot ajudar a obtenir una fidelització de la imatge de la seua empresa, i veure’s com una marca amb RSC (Responsabilitat Social Corporativa).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada