-

dimarts, 5 de gener del 2016

"Benvolguts Reis Mags..."



Us hem de confessar que mai vam tenir dubtes en què podríem arribar a aquest bonic objectiu (el número 7 de les primeres 7 aportacions del primer dia ja anunciava bons auguris). Tot i les dificultats del camí i el mal que es mira a tot el que vinga d'aquest futur incert que ens genera preocupació; però, la vostra condició de mags/es us ha permès superar tots els obstacles i arribar puntuals a aquest llibre que tan ansiososamente esperàvem en els nostres somnis.

Els xicotets éssers que formem L'Atles de la Felicitat fem un balanç molt positiu d'aquest any. Hem treballat molt i a més de portar-nos bé, hem aconseguit assolir l'objectiu d'imprimir la primera edició del llibre L'Atles de la Felicitat amb 800 exemplars.

El 2016 es presenta apassionant, amb l'inici de la inauguració de l'exposició L'Atles de la Felicitat a Potries city, així com la seua possible presència en altres ciutats del país. Però sens dubte, del que més orgullosos hem estat és de tornar a obrir el Tresor dels Valors: el de l'Amistat, el de la Solidaritat, el de l'Aprenentatge, el de la Innocència,..., el de la Felicitat (tranquils, d'aquí a poc entendreu aquestes paraules).

Demanem un 2016 ple de salut, creativitat i enormes somriures per seguir gaudint de cada bonic detall que ens regale la vida.

Una vegada més, abracem la famosa sentència de Walt Disney: "If you can dream it, you can do it" (si pots somiar-ho, pots fer-ho).

Mil gràcies, els meus benvolguts/des mecenes Reis i Reines Mags/es. Un bes i una abraçada enooooormes!!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada