-

dijous, 3 de desembre del 2015

“NOS VERÁS, NOS OIRÁS, NOS LEERÁS”



“El Atlas de la Felicidad” llega a un acuerdo de colaboración con el GRUPO RADIO GANDIA SER, la reconocida empresa de comunicación que incorpora las emisoras Radio Gandia SER, 40 Principales Gandia, Dial Rótova, Máxima FM, el periódico gratuito Micro y la cadena Tele 7 Safor.

GRUPO RADIO GANDIA SER (www.radiogandia.net) dará cobertura a través de sus diferentes medios tanto a la campaña de micromecenazgo del libro “El Atlas de la Felicidad”, como a la campaña de promoción de la exposición del mismo nombre, que se llevará a cabo en el PORRAT DE SANT BLAI 2016 EN POTRIES (Valencia); unas de las fiestas lúdico-culturales más arraigadas en la comarca de La Safor, y Declarada Fiesta de Interés Turístico de la Comunidad Valenciana.


Participar como SPONSOR EN PROYECTOS CULTURALES como éstos, puede ayudar a obtener una fidelización de la imagen de su empresa, y verse como una marca con RSC (responsabilidad social corporativa).




 (en valencià)

"ENS VEURÀS, ENS ESCOLTARÀS, ENS LLEGIRÀS"

"L'Atles de la Felicitat" arriba a un acord de col·laboració amb el GRUPO RADIO GANDIA SER, la reconeguda empresa de comunicació que incorpora les emissores Radio Gandia SER, 40 Principales Gandia, Dial Ròtova, Máxima FM, el diari gratuït Micro i la cadena Tele 7 Safor.

GRUPO RADIO GANDIA SER (www.radiogandia.net) donarà cobertura a través dels seus diferents mitjans tant a la campanya de micromecenatge del llibre "L'Atles de la Felicitat", com a la campanya de promoció de l'exposició del mateix nom, que es durà a terme en el PORRAT DE SANT BLAI 2016 a POTRIES (València); unes de les festes lúdico-culturals més arrelades a la comarca de la Safor, i declarada Festa d'Interés Turístic de la Comunitat Valenciana.

...

Participar com ESPÒNSOR EN PROJECTES CULTURALS com aquestos, pot ajudar a obtenir una fidelització de la imatge de la seua empresa, i veure's com una marca amb RSC (Responsabilitat Social Corporativa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada