-

dimarts, 29 de desembre del 2015

"L'Atles de la Felicitat" arriba a un acord de col·laboració amb DYDSA



"L'Atles de la Felicitat" arriba a un acord de col·laboració amb DETERGENTES Y DESINFECTANTES, S.A.  DYDSA  és una empresa amb més de 25 anys d'experiència dedicada a la fabricació de productes de desinfecció i neteja professional. Una empresa consolidada que ha augmentat les exportacions dels seus productes fins i tot en un 60% durant l'últim any en països com França, Romania, el Marroc o Lituània entre d'altres.



A més de la millora contínua dels seus productes i serveis amb certificat de QUALITAT ISO 9001: 2000; i d'estar adherits a Ecoembes i la seua política AMBIENTAL de recuperació i tractament de residus, envasos i embalatges; DYDSA té un COMPROMÍS actiu i voluntari per millorar l'entorn social, col·laborant amb “Buñoleras sin Fronteras”, “Preventori infantil de Nuestra Señora del Amparo” i la “Asociación de Minusválidos” de Gandia.



DYDSA (www.dydsa.com) participarà com espònsor en l'exposició que "L'Atles de la Felicitat" portarà a terme en el PORRAT DE SANT BLAI 2016 A POTRIES (València), unes de les festes lúdico-culturals més arrelades a la comarca de la Safor, i Declarada Festa d'Interès Turístic de la Comunitat Valenciana.

Participar com ESPÒNSOR A PROJECTES CULTURALS com aquests, pot ajudar a obtenir una fidelització de la imatge de la seua empresa, i veure’s com una marca amb RSC (Responsabilitat Social Corporativa).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada