-

divendres, 18 de desembre del 2015

"L'Atles de la Felicitat" arriba a un acord de col·laboració amb DFE - ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE



"L'Atles de la Felicitat" arriba a un acord de col·laboració amb DFE - ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE. David Frasquet Escrivá és Economista i Gestor Administratiu, orientant els seus serveis professionals cap a l’assessorament fiscal, comptable i laboral a autònoms i empreses; l’assessorament fiscal a particulars en la confecció de la Renta, testaments, tramitacions de la jubilació d’Espanya i de l’estranger,…; i en gestions i tramitacions en Tràfic (duplicats de documentació i fitxa tècnica dels vehicles, canvi titular del vehicle per compra-venda, matriculacions…).


DFE - ASSESSORIA FISCAL I COMPTABLE (
www.davidfrasquetescriva.com) participarà com espònsor en l'exposició que "L'Atles de la Felicitat" portarà a terme en el PORRAT DE SANT BLAI 2016 A POTRIES (València), unes de les festes lúdico-culturals més arrelades a la comarca de la Safor, i Declarada Festa d'Interès Turístic de la Comunitat Valenciana.
...
Participar com ESPÒNSOR A PROJECTES CULTURALS com aquests, pot ajudar a obtenir una fidelització de la imatge de la seua empresa, i veure’s com una marca amb RSC (Responsabilitat Social Corporativa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada